Wednesday, January 19, 2011

Senarai penuh peserta HAPPY BABY CONTEST

Salam sayang buat semua....

Terima kasih atas yang sudi mendoakan kesihatan yang baik buat baby Firas..alhamdulillah, dah dibenarkan keluar dari hospital pada jam 5pm hari Isnin baru ni.

Di bawah adalah senarai penuh peserta HAPPY BABY CONTEST sebelum dibuat sebarang tapisan...ini kerana di sepanjang contest berlangsung, sy dah semak tiap entry dan banyak yang tak mematuhi syarat dan sy telah tinggalkan komen di entry masing². Mana-mana entry yang tidak memenuhi syarat akan digugurkan serta-merta tanpa sebarang pemberitahuan(kerana komen telah dibuat sebelum ini ya).

Senarai di bawah juga adalah senarai peserta tanpa pengkelasan sama ada di bawah kategori A atau B..tapi nyata kategori A ramaaaaaiiiiiiiiiiiii sangattt....so, saingan amat sengittt untuk kategori A.

Hemmm....juri pun dah fening kefaler nih....payah woo nak buat keputusan sebab semua 126 gambar dibawah amat²lah memenuhi tema iaitu HAPPY!!!!

Maka sy akan buat ikut kaedah berikut especially untuk kategori A:

  • Best 20
  • Best 10
  • Best 5
Sekali lagi...terima kasih buat semua yang sudi menjayakan contest sy ini.....























7 comments:

  1. wah mmg sengit..
    comel2 sume..
    goodluck to all.. :)

    ReplyDelete
  2. ank mama ada yeah.cayok2 anak mama

    ReplyDelete
  3. Saingan sungguh sengit.Takpe, moga anak ummi ada rezeki kali nih

    ReplyDelete
  4. semua baby sangat gembira.
    uh sengitnye,
    semoga cikLuna ade rezeki d sini!

    ReplyDelete
  5. ramainya.. mmg betul2 pening ni sebab sume comey2..

    Apapun hope ada luck untuk Arisha.. :)

    ReplyDelete